Β2Β

Επιθυμείτε να εγγραφείτε ως πελάτης χονδρικής στο Site μας;

Αν ναι, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής.

Με το που γίνει επαλήθευση των στοιχείων σας θα σας ορίσουμε ως πελάτη χονδρικής.

Έχω ενημερωθεί:
1. Για την επεξεργασία των δικών μου προσωπικών δεδομένων (προσωπικά δεδομένα) από την «Ε. ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ» (ΑΦΜ: 084098617 & Αρ. Γεμή: 38157605000), με κύρια αντικείμενα α) την ίδρυση και λειτουργία συνεργείου επισκευής και συντήρησης δίκυκλων, τρίκυκλων και τετράκυκλων οχημάτων, β) την εμπορία των ανταλλακτικών αυτών, γ) η αγορά και η πώληση μεταχειρισμένων και καινούργιων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, δ) η αγορά και η πώληση μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων, ανταλλακτικών και συναφών ειδών στο διαδίκτυο, ε) η διαφήμιση στο διαδίκτυο και στ) κάθε άλλη παρεμφερής δραστηριότητα που λειτουργεί στην παρούσα νομική μορφή από τον Δεκέμβριο του 2017 στην οδό Βελισσαρίου 54, Φάληρο, ΤΚ: 55640 Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Για το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, ανάκλησης της συγκατάθεσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, φορητότητας, εναντίωσης και υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου.
3. Για τους αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων.
4. Για το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων (δέκα έτη) από τη γνωστοποίησή τους.
5. Για την Πολιτική Απορρήτου της Ε. ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ. Τα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς και την νόμιμη βάση επεξεργασίας των «προσωπικών δεδομένων» από την Ε. ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου.
Ειδικότερα στην φόρμα Επικοινωνίας της ιστοσελίδας www.xanthoulis.com προκειμένου να επικοινωνήσω ερωτήματα ή αιτήματα ή παρατηρήσεις μου.